About
Tribù

ABOUT US

Tatkraft VZW is een organisatie die kwalitatieve evenementen organiseert in de Denderstreek waarin muziek, sfeer en entertainment een belangrijke rol spelen.
Het woord “TATKRAFT” staat voor kracht, energie en dynamiek. Hierin herkennen wij ons en onze manier van werken waarbij de waarden respect, enthousiasme en creativiteit centraal staan.
Ons succes danken wij aan onze tijd en energie die we spenderen aan voorbereiding en uitvoering, aan ons engagement en onze inzet om alles tot in detail uit te werken.
Kortom Tatkraft is een vriendenbende die tijdens de organisatie van Tribù Festival met veel energie hun creativiteit de vrije loop kan laten gaan.

ABOUT TRIBù

Tribù Festival 2024 is het house en techno festival in de denderstreek en ver daarbuiten. Volgende zomer zal het plaatsvinden op vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus 2024 en dat opnieuw in het stadspark te Ninove.

We richten ons op een 18+ publiek, maar in de programmatie zal er ruimte zijn voor zowel de jonge als iets oudere dansers! De muziekgenres varieren van techno tot house, van techhouse tot retro en alles wat er zich tussen bevindt. Daarnaast kunnen jullie rekenen op een uniek ingekleed stadspark met cocktailbars, special acts, vuurshow, foodtruck en chillzone en artiesten uit binnen- en buitenland.

Het belooft opnieuw een supergek feestweekend te worden!

2016
2017
2018
2019
2021
2022
2023

History

ACTS SEEN ON TRIBù